Ervaar het gemak met

1. Download

2. Registreer

SRD/USD/EUR

3. Waardeer op

4. Betaal

Uni5Pay+ is een mobiele betaaloplossing die gebruikt kan worden om digitale betalingen te doen. Uni5Pay+ is gebaseerd op de Internationale standaarden van UnionPay International en is een veilige betaalmethode. Het gebruik van de app is helemaal gratis, dus download de app, registreer je en begin met betalen. Uni5Pay+, je portemonnee in je telefoon!

Wat is nieuw?

We luisteren naar onze klanten en nemen je feedback serieus. We werken voortdurend aan nieuwe functionaliteiten. Klik op "ontdekken" om te zien wat we aan het verbeteren zijn. 

Alle merchants

Het geheim van het Uni5Pay+ ecosysteem ligt in de samenwerking met onze vele merchants. Samen met onze merchants werken we aan een digitale toekomst. Klik op de knop voor al onze merchants.

Wat is een

Een Uni5Pay+ merchant is elk bedrijf dat Uni5Pay+ mobiele betalingen accepteert. Dit kan een marktverkoper, een supermarkt, een eCommerce-website, een app voor mobiele bezorging, een adviesbureau, een kledingwinkel zijn en meer. We bieden een breed scala aan acceptatiemethoden voor alle Uni5Pay+ merchants. Begin vandaag nog met het accepteren van betalingen in SRD, USD en Euro!

Welke app heb ik nodig?

Gebruikersapp

Nieuwe merchants